Örülök, hogy az oldalunkra tévedtél, előre is köszönöm a bizalmadat!P1060851

Célunk egy olyan komplex oktatás nyújtani, Neked, Gazdinak, amivel a valós életben rutinosan tudod majd kezelni kutyádat, a legtöbbet tudod kihozni belőle és boldog Kutya-Gazdi párossá váltok!

Oktatásainkat javarészt a város központjában, a Városligetben tartjuk, hogy könnyen megtudd közelíteni és olyan környezetben tanulj, ahol hétköznapi helyzetekkel is találkozhatsz. Ezzel tudjuk számodra biztosítani, hogy ne csak az órákon viselkedjen jól kutyád!

Legfőbb elvünk, hogy ne távozz tőlünk megválaszolatlan kérdésekkel, megoldatlan problémákkal, így oktatásainkra garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, hogy az oktatás nem időfüggő, hanem sikerorientált. Ha a tanfolyam végén még maradt megoldásra váró gondod, akkor plusz költség nélkül biztosítunk számodra egyéni órákat!

p1120619Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mindenkinek a standard 8-5-ig beosztású munkája van, illetve lehet hogy éppen nem is szeretsz csoportos foglalkozásokon részt venni, könnyebben és gyorsabban tanulsz egyedül, így egyéni képzéseinket is plusz költség nélkül veheted igénybe!

Ha szerencsés vagy kutyád még kölyök korában kerül hozzád, ez pedig a legfontosabb időszak, amit mindenképpen ki kell használnunk, így óvodai programunk INGYENESEN látogatható!

Ha szeretnél egy vidám hangulatú csapatmunkában dolgozni, ahol nincsenek ciki dolgok és igyekszünk mindent rugalmasan kezelni, akkor nézz körül oldalunkon, találd meg a számotokra legideálisabb oktatást, de ha bármi kérdésed adódna, keress minket bátran elérhetőségeinken, hisz ezért vagyunk, értetek dolgozunk!

Várunk Téged és Kutyádat szeretettel!