Bulldog Akadémia, egy hely kizárólag röfiknek! 

pedigree-french-bulldog-puppy-listening-to-owner-andrew-bret-wallisElsőként Magyarországon mi indítottunk fajtaspecifikus képzést bulldogoknak, ez a Bulldog Akadémia.

A bulldogoknak különösen szüksége volt arra, hogy a gazdikat jobban felkészítsük a kutyatartás nehézségeire, mert nem voltak felkészülve a fajta a szélsőségeire, mivel az interneten található leírások egy kicsit ferdítettek az igazságon.

A Bulldog Akadémián kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy röfid makacsságát az előnyünkre formáljuk, eszességét kihasználva pedig tanítását magasabb szintre emeljük.

Tudni kell a fajtáról, hogy tenyésztésének eredeti célja őrző-védő feladat volt, így az agresszió megléte alaptulajdonság. Kommunikációjuk és ingerküszöbük is más, ami a bulldognak még a játék az a másik kutyának már véres harc lenne. Mivel alapvetően nem az emberrel való közös munkára tenyésztették, így ösztönösen nem működik együtt veled, erre külön meg kell tanítani, viszont amint rájön a közös munka örömére le se tudod vakarni magadról.

Jó magam lassan 2010 óta vagyok büszke tulajdonosa egy francia bulldognak, Mikenak, nem volt mindig zökkenő mentes közös életünk. Mára viszont összeszokott párosként tudunk együtt működni, érti mit szeretnék tőle és fordítva, jó pár kutyás sportban helyt állt, sikeresen teljesített engedelmességi vizsgát és a gyerekek oktatásánál is nagy segítségemre van. Tényleg őszintén mondhatom, hogy ezek a pukkancs röfögő, pukizó malacok igazi kis zseniket rejtenek magukban, csak elő kell csalogatni! 🙂

Mit kapsz a tanfolyamtól? 

  • A tanítás alapjai, hogyan taníts meg neki új dolgokat és hogyan szilárdítsd meg a régieket
  • Behívás tanítása, hogy a “Fifi gyere ide” ne csak egy háttérzaj legyen
  • Tiltás, büntetés hatékonyan, a tudatos, határozott nevelés alapja
  • Alapfeladatok tanítása: ültetés, fektetés, lábnál követés, helyben maradás, helyedre küldés
  • A nevelés alapjai, napi rutin kialakítása, szabályok felállítása
  • Pórázhasználat, pórázhúzás megszüntetése
  • Szocializáció, kommunikáció más kutyákkal
  • Készségek maximalizálása
  • Kutya egészségügyi alapok, mikor fordulj orvoshoz, milyen tüneteket kell felismerned, fajtaspecifikus betegségek!

Évente 2-3 alkalommal indítjuk bulldog csoportjainkat, melynek kiírásait Facebook oldalunkon mindig megtalálod vagy érdeklődj elérhetőségeinken!

A Bulldog Akadémia díja 49.000 Ft

Bulldog képzésünket is kérheted egyéni képzés keretében!

Egyéb kérdésekkel bátran fordulj hozzánk!