Sokan nem a hagyományos beosztásban dolgoznak és rohanó életünkben nehéz fix időpontokhoz igazodni, vagy utazással időt eltölteni. Ezért alakítottuk ki Nektek az egyéni képzéseket, melyben hétről hétre egyeztetjük a következő időpontot, hogy dinamikusan haladjuk a tréningekkel.

A képzés alatt ugyanazt a tudást kapod, mint a csoportos tréningen résztvevő tanulók, az ingerkörnyezet biztosításához pedig időnként mi viszünk magunkkal kutyát.

Ha valamilyen problémával kapcsolatban van szükséged segítségre (pl. nagyon fél, agresszív vagy külön foglalkozásra van szükségetek) azt is egyéni képzés keretében kezdjük el kezelni, míg nem lesz csoport érett a kutyusod.

A képzések ára:

Első konzultáció 5.000 Ft

4 alkalmas csomag 24.000 Ft

6 alkalmas csomag 36.000 Ft

képzés ára esetenként változhat (távolság, időbeosztás…stb.), erről a tréner fog neked bővebb felvilágosítást adni! 

Küldj egy e-mailt rövid leírással a kutyaguruinfo@gmail.com címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az első időpontot!

A legfontosabb, hogy Te és kutyád is jól érezzétek magatokat! Itt nincsenek ciki dolgok, vagy hülye kérdések, hanem csak jó kedvű csapatmunka, ahol együtt tudtok fejlődni szőrös kis barátoddal! Gyere és kutyázzunk egy jót!

Egyéni trénereink

Tóth Júlia

Izsák Viktória

Megyesi Eszter