Középfokú tanfolyam, ahol magasabb szintre emelhetitek a tudásotokat

Szeretnél többet kihozni kutyádból? Érdekel, hogy mire vagytok képesek? Szeretnéd egy komolyabb vizsgára felkészíteni? Akkor ott a helyed a következő Középfokú Tanfolyamunkon!
 
A tanfolyam elsődleges célja a maximális kontroll kialakítása lesz, középpontba helyezve a feladatok feltétel nélküli teljesítését, a behívást és a póráz nélküli munkát. Mindemellett számos érdekes feladatot is fogunk tanulni, melyeket főként az obedience ágazatából veszünk át, így aki erre a pályára készül, annak is hasznos lehet! A képzést igyekszünk a csoport igényeire formálni, így mindig izgalmas marad a tematika! 

A középfokú tanfolyam az alaphoz hasonlóan 8 hetes, heti 1 alkalommal.

Lényeges különbség, hogy ez a kurzus már vizsgával zárul és komolyabb felkészülést igényel.

A tanfolyam feladatai változatosak, nem csupán engedelmes (ül, áll, fekszik…), hanem trükkös gyakorlatokat is tartalmaz, igazodva a csoport igényeihez és tempójához. A tanulás nem csupán a fejlődést szolgálja, hanem ezeken keresztül tanulod meg kialakítani a maximális kontrollt kutyád felett, így mire elértek a vizsgához póráz nélkül fogod tudni teljesíteni azt.

Egy kis ízelítő a feladatok sokrétűségéből: akadály ugrás, bója kerülés, előre küldés, helyben maradás zavarással, távolról fektetés…stb. Az adott tanfolyam feladatai a csoport összetétele és a környezeti tényezők (pl. időjárás) alapján állítjuk össze.

Jelentkezni az alábbi linken az egyéb képzések menü pont alatt tudsz: https://kutyaguru.booked4.us/

A tanfolyam díja 49.000 Ft

A kurzust a nálunk végzett ügyfelek vehetik igénybe, de egyedi felmérés után külsős tanulókat is szívesen fogadunk!