Miért van szükség kutyaoktatóra?

Manapság a rohanó hétköznapokban nincs időnk annyit tájékozódni, ismereteket szerezni, tanulni, olvasni. Egy kutyatréner hosszú évek alatt tanulja meg a kutyák helyes kezelését és tanítását, de az adott szituációban percek alatt képes átadni tudását elméletben, majd gyakorlatban, hogy azt a kutyatulajdonos rögtön hasznosítani is tudja. Egy gyakorlott tréner egy perc alatt felismeri a helyzetet, két perc alatt tervet állít össze és rövid idő alatt felkészíti a kutyatartót az adott probléma kezelésére, vagy feladat megtanítására. Ez az az érték amit képviselünk, amivel könnyebbé tesszük a kutyatartók hétköznapjait!

Jártam kutyaiskolába, kutyám mégsem az elvárásaimnak megfelelően cselekszik, miért?

A kutyaiskolák legnagyobb hátránya a mesterséges környezet. Amit itt tanul a kutya, ezen a területen végre is tudja hajtani. Ha a tréner nem készíti fel tudatosan a kutya tulajdonosát arra, mit kell tennie a kinti környezetben nagy csalódást okoz az oktatás sikertelensége. Ezért a mi képzéseink mindig kinti vagy otthoni környezetben történnek, éles szituációkban, valós helyszíneken! Így garantáljuk, hogy a hétköznapokban is ugyanazt azt eredményt tapasztalhatjátok, mint a képzés ideje alatt!

Nem azt csinálja amit én akarok, hogyan büntessem meg?

Tréningjeink és főleg probléma megoldásaink alapja nem a büntetés elvű kutya nevelés. Hisszük, hogy bármilyen rossz kutya egyszerűen jelzésekkel és tanítással, na meg persze jó adag kitartással megváltoztatható. Egy kutya sokkal hamarabb fog viselkedésén változtatni a pozitív jutalmat remélve, mint félve egy pofontól. Emellett ugyanolyan fontos a következetes és határozott nevelés, mint a motiváció megléte!

Kutyaiskola vagy a Kutya Guru? 

Konzultációink nem csupán az oktatás területére terjed ki, hanem olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, melyben betekintést nyerhetsz az életmód, egészségügyi és jogi témákba is. Felkészítünk a kutyás életben adódó helyzetekre, hogy megfelelően tudj reagálni!

Hogyan fogunk dolgozni? 

Alapvetően pozitív megerősítéssel dolgozunk. Megpróbáljuk rávezetni a kutyát arra, hogy önszántából csinálja meg a kívánt feladatokat, de természetesen a neveléshez szükséges hideg-meleg reakciókkal alakítjuk ki a helyes viselkedés mintákat. Csak olyat várunk el a kutyától, amit előtte megtanítottunk számára és meg is értette, hogy mit szeretnénk tőle.

Mit kapok eredményként? 

Elégedett Gazdi, boldog Kutya! Minden esetben ezt tartjuk szem előtt. Nem hagyjunk kétségek között, ha kérdésed van elmagyarázzuk, ha szükséges többször is. Azt szeretnénk, ha magabiztos Gazdiként tudnád élni minden napjaidat kutyáddal együtt, és megfelelően kezelnétek problémáitokat!

Számunkra elsődleges az elégedettséged és a tréning sikere, ezért vállalunk 100% garanciát oktatásainkra!

További információhoz kattints a fenti menüsorban található oktatásainkra!