Kutya Tréner Tanfolyam 2018-03-20T17:44:01+00:00

Kutya Tréner tanfolyam, ahol valóban kipróbálhatod magad és feszegetheted a határaidat!

Ha szeretnél érteni a kutyák nyelvén, megtanulni hogyan működnek, az oktatáshoz szükséges elméletet, de leginkább a gyakorlatot, akkor eljött a Te időd! Nincsenek kötött módszerek, elveink szerint minden kutya más, ezért meg kell találnunk a hozzá vezető legjobb és leghatékonyabb utat!

Jelentkezz és légy részese egy olyan csapatjátéknak, amiből rengeteget tanulhatsz!

Milyen témaköröket fogunk érinteni?

  • Kutya etológia: többször hangsúlyoztuk, hogy gyakorlati alapú az oktatás, így csak az alapokat vesszük át, amire szükséged van egy-egy magyarázathoz, nem kell tudományos szöveget magolnod!
  • Kutya egészségtan: itt sem a latin szöveg tanulásával leszünk elfoglalva, de mindent átveszünk, amit egy gazdinak is illik tudni, illetve amivel Te is tudsz nekik tanácsot adni, állatorvos lesz segítségünkre a részletek kifejtésében!
  • Előadás technika és kommunikáció: a trénerek legnehezebb feladata nem az, hogy a kutyát tanítsák, hanem hogy összhangba kerüljenek a gazdival, megfelelően tudják Őket motiválni és a konfliktusokat elkerülve tudj meggyőző lenni. Ebben pszichológus oktató lesz a segítségedre!
  • Kutyakiképzés és viselkedésmódosítás alapok: a kutyák tanításához elengedhetetlen a megfelelő gyakorlati tudás. Alapvetően hobbi kutyák oktatásával és nevelésével foglalkozunk, de lesz lehetőséged betekintést és gyakorlatot szerezni a pálya munka felépítésében is. Mivel a leggyakrabban trénerként a viselkedés problémákkal találkozhatsz, erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt!
  • Kölyökkortól akár a felnőtt munkatársig: részletesen végig vesszük mi szükséges ahhoz, hogy tudatosan építsük fel egy hobbi kutya vagy egy munkakutya hétköznapjait, hogy megfelelő módon tudjon teljesíteni a későbbiekben.
  •  SPECIÁLIS MUNKAKUTYÁK ÉLETE: ha már most kicsit tovább gondoltad, érdekelnek a speciális kutyás munkák, legyen az keresés vagy személyvédelem segítünk eligazodni ebben a világban is! A tanfolyam egyik vezető oktatója nem csak több tízéves éves kutyás, de hivatásos, illetve Afganisztáni múlttal is rendelkezik, így testközelből ismerheted meg az igazi munkakutyák életét és képzését!
  • Csoport kezelés: ha a kommunikáció rendben van, akkor már csak rutint kell szerezned a párhuzamos folyamatok kezelésében, a különböző összetételű csoport helyes irányításában. Élő, valós csoportokat ismerhetsz meg, gyakorolhatsz velük és kipróbálhatod mennyire lesz testhez álló számodra a vezető szerep.
  • Kutyás sportok: tisztában kell lenned az alapvető oktatáson túl a további lehetőségekkel is, hogy kinek mit lehet javasolni, melyik sport miért jó és hogyan lehet benne igazán fejlődni.
  • Szakirodalom és média: kutyás tanácsadóként vagy oktatóként jó ha tudod mi terjed a médiában vagy az elérhető írott anyagokban! Emellett kitérünk a hazai kutyás társadalom szükségleteire, a jelenlegi trendekre és gyakori helyzetekre.
  • Minden más: lehetőségeinkhez, tudásunkhoz képest a tananyag része lehet olyan témakör, terület, amivel szeretnél jobban megismerkedni, kapcsolatrendszerünkben számos hazai és külföldi oktató lehet a segítségünkre!

Kik vezetik a tanfolyamot?

Dalia Szandra – a Kutya Guru Kutyaiskola vezetője és trénere, a Bulldog Akadémia megalapítója és a Magyar Civil Kutyás Szolgálat Egyesület elnöke

Kovács László – több, mint 25 éves kutyakiképzői múlt, hivatásos kutyásként tűzszerész feladatok ellátása többek közt Afganisztánban is

Mit kapok a tanfolyamtól?

Nem az a cél, hogy könyvmagolásból álljon a 3 hónapod, szeretném ha tényleg megismerkednél a kutyás világ kihívásaival és probléma megoldásaival lehetőleg sok sok gyakorlaton keresztül!

A következő tanfolyamig bármikor ki látogathatsz képzésünkre, hogy megismerkedj velünk és eldöntsd, hogy szeretnél-e jelentkezni! A tanfolyam előtt nyílt napot tartunk, melyről Facebook eseményben találod majd a részleteket!

A legjobban teljesítőknek lehetőségük van a tanfolyam után további gyakorlati tapasztalat szerzésre, aktív kutyaoktatás során, de a többieknek se engedjük el a kezét!

A tanfolyam vizsgával zárul, mely után keményfedeles, kétnyelvű Tanúsítványt kapsz, Kutyatréneri végzettséggel, így vállalhatsz képzést és egyéb kutyás szolgáltatásokat is (munkáltatói előírástól függően, ha van konkrét célod, mindenképp jelezd)!

Mikor? Hol? Mennyiért?

Tanfolyam óraszáma 40 óra gyakorlat 40 óra elmélet (ezen felül látogathatóak az iskola egyéb órái is fakultatívan)

Tanfolyam oktatási napjai és helyszínei:

áprilisban: csütörtökön 18:00-20:00 Révay utcai oktató termünk, szombaton 12:00-tól Városliget

májusban és júniusban: hétfőn 18:00-20:00 Nyugati téri oktató termünk, vasárnap 11:00-tól Városliget

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

Tanfolyam indulás: 2018. április 5. 18:00 Oktató terem

A helyek száma korlátozott, így jelentkezz minél hamarabb, hogy biztos helyed legyen!

A tanfolyam teljes ára (nincs egyéb plusz költség) 180.000 Ft, mely 3 részletben (3×60.000 Ft) havi rendszerességgel fizethető!

Hogyan jelentkezzek?

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot ITT . A jelentkezéseket március 31.-én összesítjük, ezután küldjük ki a tájékoztató e-maileket!

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, keress minket bátran vagy látogass ki óráinkra!

Várunk szeretettel!

A Kutya Guru Csapata