Kutya Tréner tanfolyam, ahol valóban kipróbálhatod magad és feszegetheted a határaidat!

Ha szeretnél érteni a kutyák nyelvén, megtanulni hogyan működnek, az oktatáshoz szükséges elméletet, de leginkább a gyakorlatot, akkor eljött a Te időd! Nincsenek kötött módszerek, elveink szerint minden kutya más, ezért meg kell találnunk a hozzá vezető legjobb és leghatékonyabb utat!

Jelentkezz és légy részese egy olyan csapatjátéknak, amiből rengeteget tanulhatsz!

 

Milyen témaköröket fogunk érinteni?

 • Kutya etológia: többször hangsúlyoztuk, hogy gyakorlati alapú az oktatás, így csak az alapokat vesszük át, amire szükséged van egy-egy magyarázathoz, nem kell tudományos szöveget magolnod!
 • Kutya egészségtan: itt sem a latin szöveg tanulásával leszünk elfoglalva, de mindent átveszünk, amit egy gazdinak is illik tudni, illetve amivel Te is tudsz nekik tanácsot adni, állatorvos lesz segítségünkre a részletek kifejtésében!
 • Előadástechnika és kommunikáció: a trénerek legnehezebb feladata nem az, hogy a kutyát tanítsák, hanem hogy összhangba kerüljenek a gazdival, megfelelően tudják Őket motiválni és a konfliktusokat elkerülve tudjanak meggyőzőek lenni.
 • Kutyakiképzés és viselkedésmódosítás alapok: a kutyák tanításához elengedhetetlen a megfelelő gyakorlati tudás. Alapvetően hobbi kutyák oktatásával és nevelésével foglalkozunk, de lesz lehetőséged betekintést nyerni és gyakorlatot szerezni a pályamunka felépítésében is. Mivel a leggyakrabban trénerként a viselkedésproblémákkal találkozhatsz, erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt sokszor a saját példádon keresztül!
 • Idegélettan, reflexek, motiváció és ösztönök: ahhoz, hogy egy kutyát megfelelően tudj kezelni, tudnod kell mi zajlik belül. Ezt fogjuk megmutatni neked érthetően, átláthatóan. 
 • Csoportkezelés: ha a kommunikáció rendben van, akkor már csak rutint kell szerezned a párhuzamos folyamatok kezelésében, a különböző összetételű csoport helyes irányításában. Élő, valós csoporttal kell dolgoznod, gyakorolhatsz velük és kipróbálhatod mennyire lesz testhez álló számodra a vezető szerep.
 • Kölyökkortól akár a felnőtt munkatársig: részletesen végigvesszük mi szükséges ahhoz, hogy tudatosan építsük fel egy hobbi kutya vagy egy munkakutya hétköznapjait, hogy megfelelő módon tudjon teljesíteni a későbbiekben.
 • SPECIÁLIS MUNKAKUTYÁK ÉLETE: ha már most kicsit tovább gondoltad, érdekelnek a speciális kutyás munkák, legyen az keresés vagy személyvédelem, segítünk eligazodni ebben a világban is! A tanfolyam egyik vezető oktatója nem csak több tízéves kutyás, de hivatásos, illetve afganisztáni múlttal is rendelkezik, így testközelből ismerheted meg az igazi munkakutyák életét és képzését!
 • Kutyás sportok: tisztában kell lenned az alapvető oktatáson túl a további lehetőségekkel is, hogy kinek mit lehet javasolni, melyik sport miért jó és hogyan lehet benne igazán fejlődni.
 • Szakirodalom és média: kutyás tanácsadóként vagy oktatóként jó ha tudod, mi terjed a médiában vagy az elérhető írott anyagokban! Emellett kitérünk a hazai kutyás társadalom szükségleteire, a jelenlegi trendekre és gyakori helyzetekre.
 • Farkasok és viselkedésük: hogy megértsd miért nem farkasként kezeljük már a kutyákat és miért elavult az alfa szemlélet, tisztában kell lenned a vadállatok viselkedésével is.
 • Minden más: a lehetőségekhez mérten a tananyag része lehet olyan témakör, terület, amivel szeretnél jobban megismerkedni, kapcsolatrendszerünkben számos hazai és külföldi oktató lehet a segítségünkre!

Kik oktatnak a tanfolyamon?

Dalia Szandra

Kutya Guru Kutyaiskola vezetője és trénere, a Bulldog Akadémia megálmodója és a Magyar Civil Kutyás Szolgálat Egyesület elnöke

Kovács László

A HEDDtech alapítója, a Szimat Suli megálmodója. Több, mint 25 éves kutyakiképzői múlt, hivatásos kutyásként tűzszerész feladatok ellátása többek közt Afganisztánban is, jelenleg is a Honvédség Tűzszerész állományának tagja.

Németh Balázs – IPO, őrző-védő ágazat, munkakutya kiképzés, Honvédség tűzszerész

A sport kutyák tanítása és motiválása

Dr. Buránszki Barbara – Pille-Vet állatorvosi rendelő vezetője és állatorvosa

Elsősegély a gyakorlatban

Szajbert Bettina

ELTE Állatrendszertani és Ökológiai PhD 

Etológia és ami mögötte van 

Ferencz Veronika

Pszichológus, pszichodráma vezető 

Kommunikáció és önismeret a tréneri munkában

Újváry Dóri – Horkai Team 

A farkasok viselkedése és tanítása

Akik nálunk jártak

Mit kapok a tanfolyamtól?

Nem az a cél, hogy könyvmagolásból álljon a 4 hónapod, szeretném, ha tényleg megismerkednél a kutyás világ kihívásaival és problémamegoldásaival lehetőleg sok sok gyakorlaton és nézőponton keresztül! A tanfolyam során sokan hatalmas belső utazásról számolnak be, olyan élményekkel, ami egész életük során elkíséri Őket. Célunk, fel fedezd a magadban rejlő erőt, és merd megmutatni a világnak ki is vagy igazából és mit tudsz kihozni magadból! Szakadj ki a 4 fal közül és ismerkedj meg valódi önmagaddal, ebben pedig a kutyád lesz segítségedre! 

A következő tanfolyamig bármikor kilátogathatsz képzésünkre, hogy megismerkedj velünk és eldöntsd, szeretnél-e jelentkezni!

A tanfolyam vizsgával zárul, sikeres vizsga teljesítésért kemény fedeles, kétnyelvű Tanúsítványt kapsz.

Jelentkezési feltételek:

18 éves kor betöltése és érettségi vagy szakmunkás végzettség

Saját kutya (kölcsön kutyát nem tudunk biztosítani)

Mikor? Hol? Mennyiért?

A tanfolyam 14 elméleti és 14 gyakorlati foglalkozásból áll, melyek időjárási körülményektől, illetve a csoport összetételéhez legmegfelelőbb ütemezéstől függően kb. 4 hónap alatt kerülnek megtartásra.

Tanfolyam oktatási napjai és helyszínei:

Elméleti szerda 18:00 Nyugati tér

Gyakorlat vasárnap 10:00 Városliget

Jelentkezési határidő: 2020. július 27.

Tanfolyam indulás: 2020. augusztus 2. 10:00 Városliget

Tandíj fizetési határidő (első részlet): 2020. augusztus 9. 

Az első hét a felvételi hete, amolyan 0. hét. Itt megnézzük, hogy mennyire tudsz beilleszkedni a csapatba, tudunk-e együtt dolgozni, szükséged van-e még felkészítésre, kutyád idegrendszere bírni fogja-e a képzést.

A helyek száma korlátozott, így jelentkezz minél hamarabb, hogy biztos helyed legyen!

A tanfolyam teljes ára (nincs egyéb plusz költség) 240.000 Ft, mely 3 részletben (3×80.000 Ft) havi rendszerességgel fizetendő!

Hogyan jelentkezzek?

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot ITT . A jelentkezéseket július 28.-án összesítjük, ezután küldjük ki a tájékoztató e-maileket, melyben minden további részlet szerepelni fog!

Regisztrálok

     

 

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, keress minket bátran vagy látogass ki óráinkra!

Várunk szeretettel!

A Kutya Guru Csapata

A weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni. A változtatás jogát fenntartjuk.