Kutyatréner Tanfolyam
Kutyatréner Tanfolyam 2017-11-16T18:21:10+00:00

osz-04Kutyatréner tanfolyam

Ha szeretnél érteni a kutyák nyelvén, megtanulni hogyan működnek, az oktatáshoz szükséges elméletet, de leginkább a gyakorlatot, akkor eljött a Te időd!

Jelentkezz és légy részese egy olyan csapatjátéknak, amiből rengeteget tanulhatsz!

Milyen témaköröket fogunk érinteni:

  • Kutya etológia: többször hangsúlyoztuk, hogy gyakorlati alapú az oktatás, így csak az alapokat vesszük át, amire szükséged van egy-egy magyarázathoz, nem kell tudományos szöveget magolnod!
  • Kutya egészségtan: itt sem a latin szöveg tanulásával leszünk elfoglalva, de mindent átveszünk, amit egy gazdinak is illik tudni, illetve amivel Te is tudsz nekik tanácsot adni, állatorvos lesz segítségünkre a részletek kifejtésében!
  • Előadás technika és kommunikáció: a trénerek legnehezebb feladata nem az, hogy a kutyát tanítsák, hanem hogy összhangba kerüljenek a gazdival, megfelelően tudják Őket motiválni és a konfliktusokat elkerülve tudj meggyőző lenni.
  • Kutyakiképzés és viselkedésmódosítás alapok: a kutyák tanításához elengedhetetlen a megfelelő gyakorlati tudás. Alapvetően hobbi kutyák oktatásával és nevelésével foglalkozunk, de lesz lehetőséged betekintést és gyakorlatot szerezni a pálya munka felépítésében is. Mivel a leggyakrabban trénerként a viselkedés problémákkal találkozhatsz, erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt!
  • Kölyökkortól akár a felnőtt munkatársig: részletesen végig vesszük mi szükséges ahhoz, hogy tudatosan építsük fel egy hobbi kutya vagy egy munkakutya hétköznapjait, hogy megfelelő módon tudjon teljesíteni a későbbiekben.
  • Csoport kezelés: ha a kommunikáció rendben van, akkor már csak rutint kell szerezned a párhuzamos folyamatok kezelésében, a különböző összetételű csoport helyes irányításában. Élő, valós csoportokat ismerhetsz meg, gyakorolhatsz velük és kipróbálhatod mennyire lesz testhez álló számodra a vezető szerep.
  • SPECIÁLIS MUNKAKUTYÁK ÉLETE: ha már most kicsit tovább gondoltad, érdekelnek a speciális kutyás munkák, legyen az keresés vagy személyvédelem segítünk eligazodni ebben a világban is! A tanfolyam egyik vezető oktatója nem csak több tízéves éves kutyás, de hivatásos, illetve Afganisztáni múlttal is rendelkezik, így testközelből ismerheted meg az igazi munkakutyák életét és képzését!
  • Kutyás sportok: tisztában kell lenned az alapvető oktatáson túl a további lehetőségekkel is, hogy kinek mit lehet javasolni, melyik sport miért jó és hogyan lehet benne igazán fejlődni.
  • Szakirodalom és média: kutyás tanácsadóként vagy oktatóként jó ha tudod mi terjed a médiában vagy az elérhető írott anyagokban! Emellett kitérünk a hazai kutyás társadalom szükségleteire, a jelenlegi trendekre és gyakori helyzetekre.
  • Minden más: lehetőségeinkhez, tudásunkhoz képest a tananyag része lehet olyan témakör, terület, amivel szeretnél jobban megismerkedni, kapcsolatrendszerünkben számos hazai és külföldi oktató lehet a segítségünkre!

Nem az a cél, hogy könyvmagolásból álljon a 3 hónapod, szeretném ha tényleg megismerkednél a kutyás világ kihívásaival és probléma megoldásaival lehetőleg sok sok gyakorlaton keresztül!

További kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal!

A következő tanfolyamig bármikor ki látogathatsz képzésünkre, hogy megismerkedj velünk és eldöntsd, hogy szeretnél-e jelentkezni! A tanfolyam előtt nyílt napot tartunk, melyről Facebook eseményben találod majd a részleteket!

A legjobban teljesítőknek lehetőségük van a tanfolyam után további gyakorlati tapasztalat szerzésre, aktív kutyaoktatás során!

Tanfolyam óraszáma 40 óra gyakorlat 40 óra elmélet (ezen felül látogathatóak az iskola egyéb órái is fakultatívan)

Tanfolyam oktatási napjai: hétfő vagy szerda 18:00-20:00 Nyugati téri oktató terem, vasárnap 10:00-13:00 Városliget

Jelentkezési határidő: 2018. január 28.

Tanfolyam indulás: 2018. február 4. 11:00 Városliget

A helyek száma korlátozott, így jelentkezz minél hamarabb, hogy biztos helyed legyen!

A tanfolyam teljes ára (nincs egyéb plusz költség) 180.000 Ft, mely 3 részletben (3×60.000 Ft) havi rendszerességgel fizethető!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot ITT

A tanfolyam vizsgával zárul, mely után keményfedeles, kétnyelvű Tanúsítványt kapsz, Kutyatréneri végzettséggel, így vállalhatsz képzést és egyéb kutyás szolgáltatásokat is (munkáltatói előírástól függően, ha van konkrét célod, mindenképp jelezd)!

A tanfolyam vezetői:

19047043_1775029049190475_454835681_oDalia Szandra – a Kutya Guru Kutyaiskola vezetője és trénere, a Bulldog Akadémia megalapítója és a Magyar Civil Kutyás Szolgálat Egyesület elnöke

18987541_1775135552513158_297269614_o

Kovács László – több, mint 25 éves kutyakiképzői múlt, hivatásos kutyásként tűzszerzész feladatok ellátása többek közt Afganisztánban is, hazai viszonylatban az elsők között vizsgáztatott civil úton robbanóanyag kereső kutyákat, egyéb szakterület vadászkutyák