Kutyatréner Tanfolyam

Kutyatréner Tanfolyam
Kutyatréner Tanfolyam 2017-08-28T10:36:08+00:00

osz-04Kutyatréner tanfolyam

Ha szeretnél érteni a kutyák nyelvén, megtanulni hogyan működnek, az oktatáshoz szükséges elméletet, de leginkább a gyakorlatot, akkor eljött a Te időd!

Jelentkezz és légy részese egy olyan csapatjátéknak, amiből rengeteget tanulhatsz!

Milyen témaköröket fogunk érinteni:

 • Kutya etológia: többször hangsúlyoztuk, hogy gyakorlati alapú az oktatás, így csak az alapokat vesszük át, amire szükséged van egy-egy magyarázathoz, nem kell tudományos szöveget magolnod!
 • Kutya egészségtan: itt sem a latin szöveg tanulásával leszünk elfoglalva, de mindent átveszünk, amit egy gazdinak is illik tudni, illetve amivel Te is tudsz nekik tanácsot adni, állatorvos lesz segítségünkre a részletek kifejtésében!
 • Előadás technika és kommunikáció: a trénerek legnehezebb feladata nem az, hogy a kutyát tanítsák, hanem hogy összhangba kerüljenek a gazdival, megfelelően tudják Őket motiválni és a konfliktusokat elkerülve tudj meggyőző lenni.
 • Kutyakiképzés és viselkedésmódosítás alapok: a kutyák tanításához elengedhetetlen a megfelelő gyakorlati tudás. Alapvetően hobbi kutyák oktatásával és nevelésével foglalkozunk, de lesz lehetőséged betekintést és gyakorlatot szerezni a pálya munka felépítésében is. Mivel a leggyakrabban trénerként a viselkedés problémákkal találkozhatsz, erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt!
 • Kölyökkortól akár a felnőtt munkatársig: részletesen végig vesszük mi szükséges ahhoz, hogy tudatosan építsük fel egy hobbi kutya vagy egy munkakutya hétköznapjait, hogy megfelelő módon tudjon teljesíteni a későbbiekben.
 • Csoport kezelés: ha a kommunikáció rendben van, akkor már csak rutint kell szerezned a párhuzamos folyamatok kezelésében, a különböző összetételű csoport helyes irányításában. Élő, valós csoportokat ismerhetsz meg, gyakorolhatsz velük és kipróbálhatod mennyire lesz testhez álló számodra a vezető szerep.
 • SPECIÁLIS MUNKAKUTYÁK ÉLETE: ha már most kicsit tovább gondoltad, érdekelnek a speciális kutyás munkák, legyen az keresés vagy személyvédelem segítünk eligazodni ebben a világban is! A tanfolyam egyik vezető oktatója nem csak több tízéves éves kutyás, de hivatásos, illetve Afganisztáni múlttal is rendelkezik, így testközelből ismerheted meg az igazi munkakutyák életét és képzését!
 • Kutyás sportok: tisztában kell lenned az alapvető oktatáson túl a további lehetőségekkel is, hogy kinek mit lehet javasolni, melyik sport miért jó és hogyan lehet benne igazán fejlődni.
 • Szakirodalom és média: kutyás tanácsadóként vagy oktatóként jó ha tudod mi terjed a médiában vagy az elérhető írott anyagokban! Emellett kitérünk a hazai kutyás társadalom szükségleteire, a jelenlegi trendekre és gyakori helyzetekre.
 • Extrém kutyás helyzetek: ez pedig egy kis meglepetés azoknak, akik leküzdik az első akadályokat, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed!
 • Minden más: lehetőségeinkhez, tudásunkhoz képest a tananyag része lehet olyan témakör, terület, amivel szeretnél jobban megismerkedni, kapcsolatrendszerünkben számos hazai és külföldi oktató lehet a segítségünkre!

Nem az a cél, hogy könyvmagolásból álljon a 3 hónapod, szeretném ha tényleg megismerkednél a kutyás világ kihívásaival és probléma megoldásaival lehetőleg sok sok gyakorlaton keresztül!

További kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! Jelentkezéshez nincs más dolgod, mint e-mailt küldeni a kapcsolat fül alatt található címre! A következő tanfolyamig bármikor kilátogathasz képzésünkre, hogy megismerkedj velünk és elöntsd, hogy szeretnél-e jelentkezni! A tanfolyam előtt nyílt napot tartunk, melyről Facebook eseményben találod majd a részleteket!

Tanfolyam oktatási napjai: hétfő 18:00-20:00 Nyugati téri oktató terem, vasárnap 10:00-13:00 Városliget

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 1.

A jelentkezéseket a túl jelentkezés miatt lezártuk, a további regisztrálók várólistára kerülnek, azaz, ha valaki visszamondja a jelentkezést automatikusan a soron következő kapja meg a lehetőséget! 

Tanfolyam indulás: 2017. szeptember 4. 18:00

A helyek száma korlátozott, így jelentkezz minél hamarabb, hogy biztos helyed legyen!

A tanfolyam teljes ára (nincs egyéb plusz költség) 160.000 Ft, mely 3 részletben havi rendszerességgel fizethető!

A tanfolyam vizsgával zárul, mely után keményfedeles, hivatalos Tanúsítványt kapsz, Kutyatréneri végzettséggel, így vállalhatsz képzést és egyéb kutyás szolgáltatásokat is (munkáltatói előírástól függően, ha van konkrét célod, mindenképp jelezd)!

Jelentkezz! Ehhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi linken található űrlapot:

Regisztrációs űrlap

A tanfolyam vezetői:

19047043_1775029049190475_454835681_oDalia Szandra – a Kutya Guru Kutyaiskola vezetője és trénere, a Bulldog Akadémia megalapítója és a Magyar Civil Kutyás Szolgálat Egyesület elnöke

18987541_1775135552513158_297269614_o

Kovács László – több, mint 25 éves kutyakiképzői múlt, hivatásos kutyásként tűzszerzész feladatok ellátása többek közt Afganisztánban is, hazai viszonylatban az elsők között vizsgáztatott civil úton robbanóanyag kereső kutyákat, egyéb szakterület vadászkutyák