Csapatunkat nem csupán trénerek alkotják, célunk egy olyan teamet összeállítani, ahol mindenféle kérdésre megkapod a választ és a segítséget, hogy az élet minden területén támogatni tudjunk! 

Team Leaders

Dalia Szandra

A Kutya Guru Kutyaiskola alapítója és tulajdonosa, a Bulldog Akadémia megálmodója

2013. óta vezeti saját kutyás vállalkozásait, kedvenc területe a kereső kutyák munkája és fejlesztése. A kutyás egészségügyben is kérheted tanácsát, számos betegségben otthon van, számos szakorvos elérésében tud neked segíteni! A tréner képzés a legnagyobb küldetése, hogy minél több emberhez eljusson egy más fajta mentalitás az oktatásban. 

Kovács László

A HEDDtech alapítója és tulajdonosa, a Szimat Suli megálmodója és vezetője

Több, mint 20 éve foglalkozik kutyák képzésével. Jelenleg a Honvédség kutyás tűzszerésze, számos hivatásos szervnél teljesített szolgálatot, szívügye a hivatásos kereső kutyák képzése. Mandyvel megjárták Afganisztánt és az ott gyűjtött tapasztalatokkal segíti hivatásos és civil kutyák fejlesztését. Vadász-, mentő- és őrzővédő-kutyák felkészítésében is jártas, kérdezd bátran! 

Trénereink

Haás László

Jelenleg már 3 kutyával osztja meg az életét, akik mind mind más szempontból nehéz esetek, így mondhatni szakosodott a nehezen kezelhető kutyákra. Rengeteg időt tölt velük, 2020-ban teljesítette Slash-el az első BH vizsgájukat és őrző-védő, illetve szimat munkában is rendszeresen tréningezik velük. Az alap és középfokos képzéseken túl egyéni tréningeken találkozhatsz vele.

Tóth Júlia

Imád utazni, új dolgokat felfedezni, immáron 2 fős kis falkájával. Mivel mindketten spiccek - és nem az egyszerű fajtából - , mondhatni, hogy szakosodott rájuk, különös türelemmel végezve képzésüket. Találkozhatsz vele az ovikban és egyéni tréningeken. 

Szajbert Bettina

Papírforma szerint a Trükk sulink oktatója és a Dog Dancing tanfolyamunk vezetője, de igazából mindenhez IS ért. De tényleg, legyen az etológia, oktatás pszichológia, biológia kérdezz tőle bátran! Kutyáival rengeteget tréningezik, számos hazai Dog Dancing versenyen remekül szerepeltek és nemzetközi trükk minősítést is szereztek kutyái. Jelenleg az ELTE Állatrendszertani és Ökológiai PhD-t végzi. 

Tamás Daniella

Rehabilitációs tréner, számos új otthonra váró kutyán segített már, hogy könnyebben gazdihoz jussanak, illetve rendszeresen foglalkozik nehéz esetekkel. 3 kutyájából 2 szintén örökbefogadott, akik a rengeteg munka eredményeképpen hazai agility versenyeken remekül szerepeltek. A legújabb családtaggal pedig a nemzetközi célokat tűzték ki. 

Takács Péter

Alap és egyéni képzéseken is rendszeresen találkozhatsz vele, Shinjivel a labi-bull mix társával segítenek labilis vagy félelem agresszív kutyáknak újra meglátni a napfényt az alagút végén. Türelmével és tudásban gazdag tréningjeivel biztos, hogy megkapod a kellő támogatást és segítséget a problémáid megoldásához. 

Barabás Adrienn

Igazi border fanatikus, rögtön 3 is van a tarsolyában, akiket egyébként pici baba mellett is sikerült kordában tartania. Jelenleg főleg az oviban találkozhatsz vele, de keresheted bátran borderes problémáiddal is! 

Savanyú Zsófia

Imád sportolni, mindene a futás, ahol Milo is szívesen kíséri. Óráin biztos, hogy nem fogsz unatkozni, pörgős, dinamikus tanulásra számíthatsz, annak minden pozitív hatásával együtt! 

Auth Flóra

Már Ő is a nagy családosok csoportjában tartozik 3 kutyával, de a 2 mentvénye mellett egy "ideiglenes" lakója is van, aki a vakvezető előkészítő képzés keretében időzik nála. Szonját, a labradort igyekszik felkészíteni az élet minden területére, amivel a vakvezető munkája során találkozhat, közben pedig biztosítja a kölyökkor örömeit is számára. 

Bényi Melinda

Onnan veszed észre a közeledését, hogy csengő csörög rajta vagy csettintéseket hallasz, aminek az az egyszerű oka, hogy így irányítja kutyusát, Oscart, aki teljesen vak. Mindezt csupán a kutyára tekintve nem veszed észre, mert hála Melinda sok tréningjének, számos technikai megoldásának Oszi már fél szavakból is érti, hogy hol merre forduljon vagy mit ugorjon át. Ha Te is látás sérült kutyával élsz együtt, akkor Ők biztosan a segítségedre lesznek! 

Szalai Tünde - Budaörs

Szenvedélye a munkakutyázás, azon belül is a mentőkutyás munka, de emellett nagyon szeret kezdő Gazdikkal is foglalkozni. Számos területen szerzett már tapasztalatot, teljesítette kutyájával a IBGH és a szarvasgomba-kereső vizsgát is, így ebben is tudod segítségét kérni. 

Horváth Bence

Rehabilitációs tréner, aki él-hal az eltökélt, "emberevő" kutyák iránt. Munkája során számos lehetetlen küldetéssel találkozott, de nyugodt kisugárzása és türelmes oktatása sokakon segített. Emellett állatorvos asszisztensként is dolgozik és jelenleg Ő is nagy családosként, sok kutyával osztja meg a minden napjait. Ha kutyád agresszív, már nem tudod mit tévő legyél, akkor Bencére számíthatsz! 

Németh Balázs

Őrző-védő és vizsgára készítő tréningekben lesz a segítségedre. Ezek a foglalkozások nem a Városligetben zajlanak, de egyénileg tudsz vele egyeztetni tréninget, ahol számíthatsz türelmes, segítőkész támogatására.

Szabó Júlia

Zen Dog Jóga - Kutyás jóga oktató, saját jóga műhelyében találkozhatsz vele egy jó kedvű és nagyon egészséges foglalkozás keretében. Kutya nélkül is bátran keresheted, hogy megleld a belső harmóniát. Lola, a mindig jó kedvű picur kutyusa adta az ihletet a foglalkozás megvalósításához, ahol garantáltan jó lesz a hangulat! 

Fotósunk

Korinna - Ebportré

Rengeteget találkozhatsz vele a sulin és számos rendezvényen, időt, energiát nem kímélve kattintgat, hogy a lehető legjobb képek készüljenek. Ha fura hangot hallasz a bokorból, akkor egész biztosan Ő lesz az, hogy a megfelelő hatást és figyelmet elérje, de ezáltal szebbnél szebb eredmények születnek! 

Egyéni fotózásban és portfólió készítésben is kérheted a segítségét! 

Trénereink a nagy világban

Nagy Gábor

Elérhetőség: Fehérvárcsurgó - Good Dog 

Alap-, közép- és egyéni képzésekben is bátran kérheted a segítségét, illetve szimat munkában is tud neked segíteni. Türelmes és hatékony képzésével biztos, hogy megoldást találtok a problémádra. 

 

Kósa András 

Elérhetőség: Izrael

 

 

Kovács Dorottya - kiállításra felkészítés, panzióztatás

Számos kiállításon vett részt saját tenyésztésű kutyáival, illetve segít más tenyésztőknek is felvezetőként. Ha még csak most ismerkedsz a kiállítások világával, esetleg felvezetőt keresel kutyád mellé, akkor mindenképpen Őt ajánlom! 

Elérhetőség: Veszprém

 

 

Nagy Ferenc

Elérhetőség: Paks - Paksi Papírkutyák

Családi és munkakutyás kérdésekben is bátran keresheted, feleségével, Gabóval évek óta segítenek a környék kutyásainak tanulni, fejlődni és egy új úton elindulni.

 

 

Nagy Valéria

Elérhetőség: Őrbottyán, Fót - Upa Team

Főleg munka kutyákra szakosodott, de bátran keresheted családi kutyás kérdésekben is! 

Orvosaink

Sajnos az élet számos területén találkoztunk állatorvosi, sokszor nehéz helyzetekkel, ahol az alábbi orvosokra mindig számíthattunk és bizalommal ajánljuk Őket! 

Dr. Buránszki Barbara

Pillevet - Sződi Kisállatrendelő

Belgyógyászat és bőrgyógyászat

Dr. Balázs Bence

Gizmók Kisállatrendelő

Belgyógyászat és ortopédia

Dr. Péterfia Dalma

Minivet

Kisállat-ultrahang diagnosztika

Kardiológia, szívféreg műtétek

Dr. Dékay Valéria

ÁHOK

Kisállat-onkológia